Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Нагороджені відзнакою «За заслуги перед Томашпільщиною»

Дата: 25.03.2016 13:55
Кількість переглядів: 1245

У березні 2008 року Томашпільський район відзначав своє 85-річчя з часу утворення. Ці роки увібрали у себе чимало подій – трагічних і радісних, ознаменувалися трудовими успіхами у народному господарстві і ратними - на полях битв другої світової війни. У здобутках, які мав наш район у минулі роки і якими гордиться сьогодні, є вагомий внесок жителів районного центру. Тож недарма серед томашпільчан, які з нагоди ювілею району були відзначені найвищою нагородою «За заслуги перед Томашпільщиною», заснованою в цей ювілейний рік, є й томашпільчани. Так серед перших, хто отримав відзнаку, є Лисий Степан Юхимович – колишній  директор Томашпільського цукрового заводу, який більше 30 років очолював колектив цукроварів і зробив значний внесок у розбудову як підприємства, так і нашого селища. Рішення про присвоєння йому цього звання було прийнято на 18 сесії районної ради 5 скликання  23 липня 2008 року  № 351. 

Фото без опису


У 2010 році почесну нагороду вручено Гріненку Олександру Олексійовичу, завідуючому хірургічним відділенням Томашпільської ЦРЛ (рішення 28 сесії 5 скликання від 29 липня 2010 р. № 368).

Фото без опису

У 2011 р. відзнаки удостоєний Пилипчук Володимир Іванович – селищний голова Томашполя (посмертно) (рішення 8 сесії 6 скликання від 22 серпня №106). Нагороду вручено дружині, а грошову винагороду вона передала Гнатківському реабілітаційному центру для дітей та молоді з функціональними обмеженнями.
 

Фото без опису

У 2012 р. Почесну відзнаку отримали Пеньківський Василь Омелянович – голова правління Томашпільського АТ «Райагробуд» Вінницької області (1978 – 1996 рр.)  та Хмельницький Анатолій Іванович – головний державний санітарний лікар Томашпільського району (рішення 17 сесії 6 скликання від 23 серпня №236).
 

Фото без опису

У 2015 році Почесною відзнакою «За заслуги перед Томашпільщиною» нагороджено томашпільчанина Гаврилюка Ігоря Володимировича - учасника АТО на сході України, який загинув, захищаючи волю і незалежність держави, під м. Дебальцево на Донеччині у лютому 2015 року (рішення 37 сесії 6 скликання від 26 березня №591).

Фото без опису

Цього ж року відзнаки удостоєний Сауляк Володимир Арсенійович (посмертно) – колишній директор Томашпільської ЗОШ, завідувач методкабінету та відділу освіти райдержадміністрації, письменник, автор 6 книг про наш подільський край (рішення 39 сесії 6 скликання від 20 серпня № 637).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь