Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Урочисто відзначали День Незалежності

Дата: 25.08.2016 13:11
Кількість переглядів: 947

Святковим настроєм, прибраними вулицями, квітучими клумбами зустрічали томашпільчани перший 25 –річний ювілей нашої держави – День Незалежності України та День Прапора. І хоч урочистості в райцентрі відбувалися  22 серпня в кінці робочого дня, на них зібралося чимало народу. Не тільки жителі селища, працівники підприємств, організацій, установ взяли участь у ювілейній ході. Разом з ними у святковій колоні йшли представники територіальних громад сіл району, воїни-АТОвці, спортивна молодь району, вихованці Будинку дитячої творчості.  В колоні, прикрашеній національними прапорами, йшли керівники району, селищний голова Томашполя, делегація з Польщі – посланці Ельблонзького повіту.
За традицією, урочистості відбувалися на центральній площі селища. Розпочалися вони з підняття Державного прапора України. А далі кращим колективам, трудівникам району вручалися Свідоцтва про занесення на районну Дошку пошани. Цього року такої честі удостоївся й колектив Томашпільської селищної ради. Свідоцтво про це з рук голови райдержадміністрації Олександра Закорченного та голови районної ради Дмитра Коритчука отримав селищний голова Валерій Немировський. Малята з ДНЗ «Сонечко» вручили йому яскраві букети   квітів.
Присутні на святі мали можливість ознайомитися з виставкою робіт декоративно-прикладного мистецтва кожного села району, що демонструвалася тут же на площі.
Завершилися урочистості святковим концертом учасників художньої самодіяльності, які брали участь у районній культурно-мистецькій акції «З Україною в серці».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь