Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дружно і сумлінно працюють будівельники

Дата: 25.08.2016 13:09
Кількість переглядів: 748

Томашпіль активно готується до відзначення свого 400-річного ювілею. То в одному, то в іншому місці щодня з’являються обнови: загорожа на старому кладовищі, ремонт, хай і ямковий, вулиць селища, всюди наводиться лад і чистота. Врешті дійшла черга і до облаштування старих мурів по вул.. Черняховського, які багато років ніхто не лагодив і які своїм непривабливим виглядом викликали колючі репліки та скептичні усмішки  томашпільчан.
Кілька днів обдирали на ньому стару штукатурку працівники комунального господарства, готуючи «фронт» робіт для майстрів-будівельників. А бригада каменярів Томашпільського відділення Тульчинського РБУ – 6 під орудою Олександра Мельника взялася у найкоротші строки виконати чималий об’єм роботи, щоб до ювілею селище прикрасилося ще більше. Старанно цілий світловий день працюють майстри, робота спориться і буквально на очах змінюється вигляд об’єкта, який після облицювання стане окрасою містечка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь