Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Роботи з благоустрою селища тривають

Дата: 07.10.2016 13:04
Кількість переглядів: 807


У Томашполі тривають розпочаті ще з весни роботи з благоустрою. Вслід за збудованими в цьому році парканами біля старого кладовища (біля автошколи та вздовж центральної вулиці), на що використано 178 тис. грн., величезний об’єм будівельних робіт виконано й при поточному ремонті мурів по вул. Черняховського. Старанно попрацювали тут майстри-будівельники бригади Олександра Мельника Тульчинського РБУ- 6. Вони не лише підмурували паркан, де було необхідно, а й виконали штукатурні й облицювальні роботи. Всього на реконструкцію цього об’єкта використано з селищного бюджету 118611 грн. І сьогодні права сторона вулиці від дамби до центру селища має гарний ошатний вигляд. Приємно, що не кажіть! А в планах селищного голови та селищної ради – висадити вздовж внутрішньої частини муру іриси, які теж стануть окрасою селища.
Новим етапом у роботі цього колективу будівельників є наразі заміна бетонного паркану  нового кладовища на сучасний. Згідно з проектною документацією на виконання цих робіт сесією селищної ради із бюджету селища частково виділено 250 тис. грн..  Майстри  вже приступили до виконання замовлення: демонтували стару огорожу (її деталі звезено на склад Томашпільського КП і їх можна буде використати за потребою), забутували котлован і готують підмурівок під ажурну металеву огорожу. Працюють старанно  й добросовісно, темпи роботи високі, адже прагнуть до настання холодів здати й цей об’єкт.    

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь