Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Ой радуйся, земле! Син Божий Народився

Дата: 23.12.2016 11:39
Кількість переглядів: 813

У п’ятницю, напередодні Різдва Христового за григоріанським календарем, у зоні відпочинку центральної площі селища встановлено інсталяцію Різдвяної шопки.
Першими відвідувачами вертепу стали малюки Томашпільського ДНЗ «Сонечко», які прийшли сюди разом зі своїми вихователями  та принесли в ясельця маленькому Ісусикові сінця з пахучого різнотрав’я, щоб тепленько та м’якенько було Божому Дитяткові. Різдвяну історію про народження Сина Божого розповіла діткам завідувач дитсадочка Олена Годна, а потім всі охоче фотографувалися біля новорічної та різдвяної композиції. 
У вечірню пору шопка засяє барвистими вогнями, що зігріватимуть серця людей, вселятимуть надію на краще життя, сповнюватимуть вірою в щасливе майбутнє. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь