Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Народний депутат України Микола Джига відвідав Томашпіль

Дата: 30.10.2013 11:31
Кількість переглядів: 1318

28 жовтня депутат Верховної Ради України Микола Васильович Джига в рамках робочої поїздки відвідав Томашпільський район. Народного обранця супроводжував голова районної державної адміністраціїї Олександр Корчовий. Черговий візит депутата розпочався з зустрічі, з жителями селища в районному будинку культури, де Микола Васильович розповів про свою законотворчу діяльність та плани, поспілкувався з присутніми, після чого здійснив особистий прийом громадян в приміщені райдержадміністрації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

З нагоди 69-ої річниці Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників Микола Васильович разом з головою Томашпільської районної ради Анатолієм Олійником, головою Томашпільської РДА Олександром Корчовим, головою районної ради ветеранів Василем Пірожком, представниками громадськості вшанували пам'ять полеглих, які визволяли нашу країну у ті нелегкі часи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Завітав Микола Васильович до дошкільного навчального закладу "Сонечко", високий гість зустрівся з працівниками закладу, ознайомився з умовами виховання дітей, побутовими умовами, поспілкувався з дошкільнятами. Микола Васильович підкреслив важливість створення комфортних умов під час перебування діток у дошкільних закладах, в подарунок дошкільнята отримали плазмовий телевізор за що колектив дитсадка та вихованці щиро дякували йому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь