Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Підсумки об’їзду закладів культури об'єднаної громади

Дата: 24.09.2017 11:17
Кількість переглядів: 690

      Відповідно до розпорядження селищного голови від  06.09.2017 року №177«Про перевірку готовності закладів культури до роботи в осінньо – зимовий період 2017 – 2018 року», 19 вересня комісією селищної ради здійснено об’їзд будинків культури, бібліотек сіл Ракова, Горишківка, Нетребівка.


      Під час об’їзду комісія відвідала всі заклади, поспілкувалася з працівниками, оглянула приміщення, перевірила стан ведення документації, роблячи акцент на проблемних моментах, наголошуючи на нововведеннях. 
     У більшості закладів культури обігрів приміщень буде проводитись газовим, частково твердим паливом (дрова), електроопаленням (каміни середньої та малої  потужності).
Найкраще до роботи в осінньо – зимовий період 2017 – 2018 років підготувалися заклади культури Раківського старостату, непогано підготувалися і нетребівчани, підтягуються до них і працівники культури Горишківського старостату.
     Сподіваємось, що найближчим часом недоліки, які були виявлені під час об їзду, будуть усунені, а діяльність закладів культури відповідатиме критеріям рейтингових оцінок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь