Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Перша сесія новообраної Томашпільської селищної ради

Дата: 03.01.2017 11:16
Кількість переглядів: 720

За останні дні року минулого року чимало значущих подій сталося в Томашполі. Насамперед – вибори Томашпільського селищного голови та депутатів Томашпільської об’єднаної територіальної громади, що відбулися 18 грудня і на яких, згідно з волевиявленням людей, селищним головою обрано Валерія Немировського та 26 депутатів.

Далі 29 грудня пройшла І сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання. Відповідно до рішень територіальної виборчої комісії на ній новообраним голові та депутатам вручено посвідчення і відтепер представники органу місцевого самоврядування є правомочними і можуть приймати рішення задля покращення життя об’єднаної територіальної громади.
Згідно порядку денного депутати шляхом таємного голосування секретарем селищної ради обрали Залюбівську Валентину Германівну.
Наступне пленарне засідання заплановано на 6 січня 2017 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь