Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відкрито центр надання адміністративних послуг

Дата: 08.01.2014 11:01
Кількість переглядів: 1971

           8 січня 2014 року у Томашполі у тестовому режимі розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Центр надання адміністративних послуг створено для полібшення якості адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами і органами державної влади.

 

       Найважливіше в роботі ЦНАП - усунення перешкод, що можуть виникнути при одержанні документів дозвільного характеру, забезпечення прозорості і відкритості розгляду звернень громадян та суб'єктів господарювання до органів влади, створення передумов для попередження корупції в органах виконавчої влади через запровадження єдиної системи електронного документообігу.

         У роботі центру братимуть участь такі органи виконавчої влади і державні установи як: управління праці та соціального захисту населення, відділ містобудування та архітектури, відділ сім'ї та молоді райдержадміністрації, відділ Держземагентства, Томашпільська селищна рада, а також адміністратор дозвільного офісу. Всього 6 учасників, які забезпечуватимуть надання понад 50 адміністративних послуг. На перспективу кількість послуг поступово буде розширено. У Центрі їх надаватимуть також представники податкової інспекції, управління пенсійного фонду, паспортного столу та ін..

         Варто зазначити, що Центр надання адміністративних послуг розташовано на 1-му поверсі приміщення старої школи по вулиці Леніна, 16. Роботи з його створення тривали впродовж вересня-грудня 2013 року. Всього витрачено 231,1 тис.грн., з них 72,6 тис.грн. - кошти державного бюджету, 40 тис.грн. - районного, 110 тис.грн. - селищного, 8,5 тис.грн. - позабюджетні кошти. Реконструйовано зовнішню мережу теплопостачання, встановлено нові радіатори опалення, врахувавши всі передбачені законодавством вимоги, проведено перепланування приміщення за принципом "прозорого офісу", що забезпечує абсолютну відкритість спілкування суб'єкта звернення з представниками влади. Тут облаштовано сектори обслуговування, прийому, інформування, очікування, а також кімнати для роботи з документами, архів та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь