Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

.

Дата: 26.09.2016 10:48
Кількість переглядів: 969


Вчетверте Томашпіль у цю чудову осінню пору став гандбольною столицею Поділля. Саме в ці дні в селищі проходить  відкритий чемпіонат Вінницької області з гандболу серед чоловічих команд на Кубок мера. У турнірі беруть участь 7 команд: ГК « МДЮСШ» м. Вінниця, ГК «Вечірня Вінниця», ГК «ВДПУ», ГК «ТНЕУ» м. Тернопіль, ГК «Олімпік» смт. Томашпіль, гандбольна команда «Гнатків» Томашпільського району, гандбольна команда Томашпільської РДЮСШ.
Відкриття змагань відбулося у спортивному залі Томашпільської РДЮСШ. Після шикування  право підняти прапор України було надано капітанам команд. А до спортсменів та всіх присутніх на святі спорту звернувся господар змагань селищний голова Томашполя Валерій Немировський:
- Ми раді вітати вас на турнірі, і віриться, що наша томашпільська земля запам’ятається вам гостинністю, щирістю і теплом. Хай спортивне щастя буде з вами, гра принесе задоволення, а перемога буде у найсильніших. А щоб додати до спортивного азарту ще більшого інтересу, повідомляю, що на переможців чекає ще й грошова винагорода у 1500 гривень, за друге  місце – 1000 грн і за третє місце – 500 грн.  Тож бажаю всім спортивного щастя, удачі, здоров’я. І хай переможе найкращий!
Привітали учасників змагань також голова Томашпільської райдержадміністрації Олександр Закорченний, голова федерації гандболу Вінницької області Олександр Павлюк, голова комітету з організації та проведення змагань федерації гандболу України Євгеній Петрушевський, який зокрема відзначив, що вражений високим рівнем підготовки бази до проведення змагань, який демонструє Томашпіль, і побажав спортсменам перемог на ігровому полі, а головне – здоров’я.   Хлібом-сіллю вітали шановних гостей та спортсменів вихованці Томашпільського Будинку дитячої творчості, а ще подарували їм невелику концертну програму, родзинкою якої стала пісня «Ой роде наш красний» у виконанні Софійки Перець, батько якої є капітаном гандбольної команди «Гнатків». 
Після жеребкування розпочалися перші змагання, які завершаться 25 вересня.  В той же день відбудеться й нагородження команд.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь