Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

XVІІІ дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги»

Дата: 16.11.2017 11:30
Кількість переглядів: 1079

 У Львові завершився Всеукраїнський відбірковий тур XVІІІ дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги». Участь у такому відомому в Україні фестивалі - вже велике досягнення, адже у ньому свої таланти представляли учасники з Вінницької, Тернопільської, Закарпатської, Волинської, Полтавської, Житомирської, Чернігівської, Кіровоградської, Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької, Рівненської та Донецької областей. 


    Як переможці обласного етапу, у ньому брали участь вихованці Томашпільського селищного будинку дитячої творчості: фольклорно - етнографічний ансамбль «Вербиченька» ( керівник Людмила Синиця) та ансамбль танцю «Шарм» (керівник Мирослава Олійник) , а також обдаровані солісти ансамблю «Вербиченька» Іринка Кривов'яз та Софійка Перець. Чудові виступи наших талановитих виконавців вразили всіх глядачів та членів журі. Діти презентували патріотичні пісні і танці. 
     За результатами фестивалю призове місце виборола Іринка Кривов'яз і стала  лауреатом ІІІ ступеня. Дипломантами Всеукраїнського конкурсу  «Сурми звитяги» стали фольклорно- етнографічний ансамбль «Вербиченька»  і  ансамбль танцю «Шарм». 
     Тож вітаємо юних артистів, бажаємо їм нових здобутків і перемог.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь