Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Акція «З Україною в серці» триває

Дата: 29.06.2016 10:25
Кількість переглядів: 1028

Уже третє село приймало у понеділок учасників культурно-мистецької акції «З Україною в серці», що крокує районом. Цього разу томашпільчани побували в Кислицькому, яке передавало їм естафету акції. Та про все по порядку.
Делегацію від томашпільської територіальної громади очолював селищний голова Томашполя Валерій Немировський. В складі її були юні аматори сцени, які демонстрували свої таланти, а разом із ними були їхні наставники, батьки і навіть бабусі.
Просторий зал Кислицького будинку культури майже заповнили глядачі – жителі невеличкого села. Вони не шкодували гарячих аплодисментів самодіяльним артистам Липівки й Томашполя, Великої Русави і Комаргорода, ну і, звичайно, своїм землякам. Найбільше оплесків заслужили маленькі танцюристи з Томашпільського ДНЗ «Сонечко» за танець «Ромашки» та Марійка Олійник і Назар Андрущенко за «Вальс» і 5-річний Дмитро Теплий, який виконав пісню «Я маленький козак». Впевнено почувала себе на сцені (і недарма, бо наділив Бог гарним сильним голосом)  Іринка Кривовяз. Вперше спробувала себе на «чужій» сцені  й Оленка Черих. Більше двох годин тривала концертна програма, під час якої відбулася передача атрибутів акції – прапора України, булави, вінка й скарбнички. Їх сільський голова Кислицького Віктор Цимбал передав селищному голові Томашполя Валерію Немировському, а від жителів села короваї гостям – начальнику відділу культури Олені Сікал та  томашпільському селищному голові - вручили юні красунечки-кисличанки.
У середу 29 червня учасників акції «З Україною в серці» приймає Томашпільська територіальна громада.   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь