Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Святкували енергетики Томашполя

Дата: 23.12.2015 09:39
Кількість переглядів: 741

День енергетика в Україні має майже піввікову історію. Встановлене Указом Президії Верховної Ради СРСР, воно змінювало дати, але в календарі знаменних подій залишалося, бо саме так держава вшановувала працівників енергетики, електротехнічної промисловості, відзначала їх заслуги в економічному розвитку країни, удосконаленні та підтримці повсякденного життя населення. Майже півстоліття в нашому районі працює служба забезпечення району електричною енергією, а колектив  структурного підрозділу ПАТ «Вінницяобленерго» - один з найбільших нині в селищі. Тут сумлінно трудиться більше 90 працівників, багато з них мають у трудових книжках всього один запис – дату прийому на роботу. Гордиться дирекція Томашпільських ЕМ і тим, що серед енергетиків є цілі династії.   

   Тож не випадково 22 грудня в день професійного свята до томашпільських енергетиків завітав селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Він поздоровив їх з Днем енергетика, подякував за сумлінну, нелегку, відповідальну працю, побажав усім міцного здоров’я, успіхів у роботі, миру і благополуччя в родинах і з нагоди свята вручив Грамоти селищної ради та грошові винагороди Віктору Пеньківському, Анатолію Косніцькому – водіям, Роману Щербатюку – електромонтеру і Юрію Шкураку – інженерові лабораторії з випробувань та вимірювань.

Про успіхи, здобутки і перемоги колективу звітував у цей святковий день його директор І.А.Стаднік, вручив грамоти кращим трудівникам. Серед них і Д.В.Шаргородський – головний інженер підприємства, який віддав праці в Томашпільських ЕМ майже 40 років і який відзначений високою галузевою нагородою – знаком «Почесний енергетик ПАТ «Вінницяобленерго».  Грамотою Міністерства енергетики та вугільної промисловості нагороджений і керівник підприємства. Її І.А.Стаднік отримав на урочистостях, що відбулися напередодні свята у Вінниці.

  Вітали енергетиків зі святом голова райдержадміністрації О.Г.Закорченний, голова районної ради Д.І.Коритчук, працівники районного будинку культури. А справжньою родзинкою святкового концерту став виступ вихованців ДНЗ «Сонечко», серед яких багато і дітей, і внуків працівників Томашпільських ЕМ. Діти сердечно дякували енергетикам за світло, тепло, комфорт у домівках, садочках, школах і лікарнях, за сумлінну працю для блага людей, дарували їм свої пісні, таночки, вірші. І робили це по-дитячому щиро, з душею.Нагородою їм стали солодкі подарунки від шефів, бурхливі оплески, веселі усмішки, гарний святковий настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь