Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні жителі Томашпільської селищної об`єднаної громади!

Дата: 29.12.2017 09:01
Кількість переглядів: 1083

Від усього серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Ще кілька днів, і відійде у минуле 2017 рік, який був сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, подолання перешкод та здійснення планів. Ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього рідної Томашпільщини. Ми розпочали із відновлення та модернізації закладів освіти. У кожному селі нашої громади проводимо благоустрій території: встановлюємо ігрові майданчики, ремонтуємо дитсадки, школи, капітально ремонтуємо дороги, піклуємось про соціально незахищені верстви населення. Результат нашої роботи видно, і цьому сприяло наше об’єднання. Хто йде вперед, той має результат.

Хочу подякувати за розуміння за прагнення іти в ногу з новими реаліями життя моїй команді: виконавчому комітету,  депутатам  селищної ради, керівникам  підприємств, установ та організацій,  громадським організаціям, всім  жителям, хто  підтримував  і допомагав  селищній раді у  виконанні  заходів  з соціально-економічного розвитку, хто не словами, а справами  доводив  свою небайдужість  до  долі конкретної громади і країни в цілому. Вдячний за підтримку керівникам держави – Президенту Петру Порошенку, Прем`єр-міністру Володимиру Гройсману та голові облдержадміністрації Валерію Коровію, голові обласної ради Анатолію Олійнику.

Децентралізація – це величезні можливості та перспективи, але їх можна втратити, якщо зволікати! І дуже приємно, що ще 8 сільських рад Томашпільського району надали згоду на добровільне приєднання, стимулом до цього були саме позитивні результати нашої роботи протягом 2017 року.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. У цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найріднішими, дарувати їм свою любов і піклування.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове, побажаймо один одному Любові та Віри. Подаруймо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу, нашим близьким і рідним. Нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому. Хай Різдвяна зоря запалить у Наших серцях вогонь віри, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

З Новим  роком та Різдвом Христовим!

З повагою

голова Томашпільської селищної об`єднаної територіальної громади Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь