Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Обережно сказ!

Сказ — це небезпечне гостре вірусне захворювання людей та тварин з ураженням нервової системи. При відсутності своєчасної екстреної вакцинації є загрозливим для життя. 

11:49 07.09.2023

Розпочав роботу сайт «Поверни своє» - про фіксацію збитків, завданих війною

Розпочав роботу сайт «Поверни своє». Головне завдання платформи – надати у доступному вигляді інформацію, для чого та як правильно документувати збитки, що завданні російським повномасштабним вторгненням в Україну.

10:59 30.08.2023

Картопляна міль - небезпечний карантинний організм!

Поширення. Карантинний шкідник у Криму та інших областях південного степу України. Пошкоджує картоплю під час вегетації,  бульби у сховищах, тютюн, баклажани, томати, дурман, паслін та інші культурні й бур’янисті пасльонові.

12:49 24.08.2023

Держпродспоживслужба нагадує про правила проведення десикації ярих культур

На сільськогосподарських підприємствах Вінницької області проводиться підготовка до збиральних робіт зернових культур та ріпаку. З метою поліпшення умов збирання окремих площ сільськогосподарських культур, особливо ріпаку, господарства можуть проводити десикацію цих посівів.

10:02 12.07.2023

Планові відключення електроенергії 12 липня

За інформацією АТ "Винницяобленерго", в смт. ТОМАШПІЛЬ планується відключення енергопостачання у в’язку із виконанням робіт в системах або вузлах обліку електричної енергії

14:01 11.07.2023

Деякі обмеження проведення збору урожаю 2023 року

Відповідно до спільного наказу начальника Вінницької обласної військової адміністрації та командира тактичної групи "Вінниця", суб’єкти господарювання, які залучаються до польових робіт, під час переміщення автомобільними дорогами Вінницької області сільськогосподарської та іншої спеціальної техніки, зокрема комбайнів зобов’язані дотримуватись встановлених обмежень, що діють протягом комендантської години та забезпечити з обох сторін руху супровід техніки автомобілями прикриття з ввімкненими габаритними вогнями.

13:43 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь